O seljačkim podovima


Seljački pod je naziv za masivni parket većih dimenzija, širine čak i do 40 cm te dužine i do 240 cm, koji svojim izgledom pruža osjećaj starinskih podova, a modernim obradama i bojama sigurno može postići i jako moderan izgled.

Seljački pod je povratak tradiciji. Podovi obloženi širokim daskama podsjećaju nas na stara vremena, a možemo ih postaviti i u moderni ambijent zajedno s modernim pokućstvom zahvaljujući novim obradama te takvi podovi domu daju posebnu toplinu.

Masivni podovi ostavljaju dojam čvrstine i topline, a posebno u hladno zimsko vrijeme kada nude poseban ugođaj koji je nezamjenjiv.

Usporedimo li ga sa ostalim vrstama drvenih podova, koje možemo naći u ponudi na hrvatskom tržištu, ova inačica, kao zov starih, prošlih vremena zadovoljava i najzahtjevnije kupce, nudeći svakom prostoru posebno ozračje.

Seljački podovi mogu biti izrađeni u različitim vrstama drveta što pruža dodatan izbor kod uređivanja i usklađivanja interijera. U izboru možemo naći hrast, termo hrast, jasen, termo jasen..

Seljački podovi mogu biti u nezavršenoj varijanti, tako da se nakon postavljanja lakiraju ili ulje, ili se mogu tvornički lakirati i uljiti u određenoj boji ili nijansi. Također, jako je popularno četkanje seljačkih podova u lakiranoj ili uljanoj varijanti, jer se tako ističe prirodna struktura drveta i dobije se nova dimenzija poda.


 

Kontaktirajte nas.

Započnimo suradnju!